Sayu ! Selepas dilanggar kereta, kucing ini terhuyung hayang cari anak untuk disusukan

Sayu ! Selepas dilanggar kereta, kucing ini terhuyung hayang cari anak untuk disusukan. Gambar seekor ibu kucing yang terbaring dengan kepala yang dilumuri darah sambil menyusukan anaknya telah tular di media sosial pada hari ini. Sayu, Selepas, dilanggar, kereta, kucing, ini, terhuyung, hayang, cari, anak, untuk, disusukan, Gambar, seekor, ibu, kucing, yang, terbaring, dengan, kepala, yang, dilumuri, darah, sambil, menyusukan, anaknya, telah, tular, di, media, sosial, pada, hari, ini, kucing comel, gambar kucing comel, kucing persia, gambar kucing, kucing hutan, makanan kucing, nama kucing, sangkar kucing, kucing bengal.

Sayu ! Selepas dilanggar kereta, kucing ini terhuyung hayang cari anak untuk disusukan. Gambar seekor ibu kucing yang terbaring dengan kepala yang dilumuri darah sambil menyusukan anaknya telah tular di media sosial pada hari ini.

Sayu ! Selepas dilanggar kereta, kucing ini terhuyung hayang cari anak untuk disusukan. Gambar seekor ibu kucing yang terbaring dengan kepala yang dilumuri darah sambil menyusukan anaknya telah tular di media sosial pada hari ini. Sayu, Selepas, dilanggar, kereta, kucing, ini, terhuyung, hayang, cari, anak, untuk, disusukan, Gambar, seekor, ibu, kucing, yang, terbaring, dengan, kepala, yang, dilumuri, darah, sambil, menyusukan, anaknya, telah, tular, di, media, sosial, pada, hari, ini, kucing comel, gambar kucing comel, kucing persia, gambar kucing, kucing hutan, makanan kucing, nama kucing, sangkar kucing, kucing bengal, 

Melalui unggahan di akaun instagram Motifviral, ibu kucing tersebut baru sahaja dilanggar kereta tetapi, dalam kesakitan, ia tetapkan mengagahkan diri untuk menemui anak-anaknya untuk disusui.

Seekor ibu kucing yg telah kemalangan di langgar kereta pecah di bahagian mulut dan pendarahan teruk di kepala, berusaha terhuyung hayang berjalan, sekejap terduduk, bangun balik, dan berjalan semula.

Cuba nak berlari tetapi jatuh, akhirnya berjalan perlahan-perlahan balik kerumah semata-mata menunaikan tanggungjawabnya yang terakhir iaitu memberi seteguk susu kepada anak-anaknya yang kelaparan. Sampai sahaja di rumah. Si ibu terus rebah di depan anak-anaknya.

Anak kecil yg tidak mengerti apa-apa terus mencari susu ibunya…sehingga terlena.. Manakala ibunya pula dalam memberi susu telah menghembuskan nafas yang terakhir. walaupun telah mati. Susu tetap ada. Allahhuakhbar!

Manusia pula dera anak sendiri. Allah SWT hantar kucing untuk kita belajar. Unggahan tersebut telah mendapat banyak reaksi daripada netizen. Rata-ratanya netizen sedih dengan insiden yang berlaku.

Berita Lain:

Harimau masih menghantui penduduk orang asli di Kelantan

3 tahun kerja tak boleh claim OT, akhirnya pengawal keselamatan ini menang di mahkamah

Penternak ini dedah mengapa mereka rugi walaupun harga ayam mahal sekarang

Artikel ini disiarkan pada 15/02/2022

CATEGORIES